Beny ♥ - ADOPTOVANÝ

13.08.2020 14:36 |  Našli domov |  27.10.2018 |  1088x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

2,5 roka

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Košice
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Beny je úžasný psík a napriek tomu čaká v útulku už dva roky. 🙁 Prečo?
Väčšinu psíkov k nám donesú, po Benyho sme si išli sami. Napísala nám slečna, že v Košiciach skoro v centre mesta v opustenej budove žije psík, vraj je tam už 3 týždne. Toto boli naše prvotné informácie a pár fotiek. Keď sme tam prišli, bol presne tam kde bol včera, predvčerom, predpredvčerom….čakal. Bál sa, štekal, chvostík stiahnutý. Plánovali sme postup ako ho chytíme a v tom tam prišli majitelia-bezdomovci. Psík sa im tešil, skákal od radosti. Vrámci ich možností sa o neho starali. Súdiť ich nebudeme, mali ho v zlých podmienkach, ale oni sami v takých žijú a bolo vidno, že ho majú radi. Mnoho ľudí majú lepšie-finančné možnosti pre svojho psíka a držia ho veľa krát v horších podmienkach ako tento párik bezdomovcov. Snažili sme sa aj im pomôcť a navrhli sme im útulok Oáza pre bezdomovcov v Bernatovciach kde sme aj následne volali a overili si či by ich prijali. Súhlasili. Tento deň nás naučil ako si návzájom ľudia dokážu pomôcť keď chcú a že niekedy stačí málo… A takto prišiel Beny do útulku. Beny je mladý aktívny psík. Má veľmi rád loptičky, hračky a v lete vodu v bazéniku kde sa blázni. So psami a sučkami vychádza bez problémov. Cudzích ľudí sa spočiatku bojí, ale stačí veľmi málo aby ste si ho získali a za Vašu snahu získate najlepšieho kamaráta. Beny je vhodný ku domčeku so zateplenou búdkou, ale určite sa poteší keď bude mať možnosť ísť aj dnu. Hľadáme mu láskavý domov, kde bude Beny člen rodiny.
Beny sa nachádza v útulku UVP v Košiciach na Slovensku.

Kontakt

+421 907 441 447
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací