ADŽI - ADOPTOVANÁ

31.01.2019 14:53 |  Našli domov |  3.10.2018 |  1063x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

7 let

Plemeno

kříženec malý

Město, ve kterém se zvíře nachází

Most
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
   
   
Jsem 7 letá asi 8 kg (v kohoutku 30 cm) fenka, které se obrátil život naruby. Měla jsem milující lidičky, ale jednoho dne mi páníček zemřel a já zůstala jen s paničkou. Ale už ani ta se o mě ze zdravotních důvodu a i vzhledem k věku nemůže starat. Dostala jsem se ke své dočaskové tetě, kde už 2 měsíce čekám, jestli se paničky stav nezlepší a nebudu moci zůstat, ale zázrak se nestal a tak musím odejít 😔 Jsem trochu samorost, moc neposlouchám, ale pokud mi ukážeš lásku, pravidla a budeš se mě věnovat, vše se doučím. Jsem plně socializovaná, zvládám být s pejsky, fenkami a i kočičkami. Ani děti mi nevadí, ale raději už rozumné, přece jen už jsem starší dáma 😉 Mohu bydlet v bytě, ale i v rodiném domku, ale samozřejmě se spaním a bydlením uvnitř, co nejblíže k mým páníčkům, prostě nejlépe s nimi v posteli 🙂 Žádný strach hygienu mám 100% A abych se nezapomněla pochlubit bez problému zvládám jízdu autem, autobusem a nebo i metrem, tak můžeme vyrážet po výletech 🙂 Tak kdo mi ukáže, že krásný život v milující rodině bude dál pokračovat a nabídne mi domov a stanu se členem rodiny? Nenechte mě už dál čekat!!! Do adopce půjdu očkovaná, čipovaná a i kastrovaná na adopční smlouvu + adopční poplatek za částečné hrazení nákladů na mě.  

Kontakt

+420 728 558 940
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací