JASMÍNKA - ODDANÁ OVČÁCKÁ MÍŠENKA - ADOPTOVANÁ

22.09.2017 16:14 |  Našli domov |  15.08.2017 |  689x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

3 roky

Plemeno

Německý ovčák x kříženec 35 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha - východ
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Jasmínka je obrovský mazel a dobrák. Je čistotná, nepatří na ven do boudy, ale pouze jako člen Vaší rodinné smečky vedle Vás i domů. Potřebuje spoustu pozornosti a lásky, u nás není nikdy sama a to jí moc těší.Miluje lidi a je zvyklá na malé děti, se kterými je v dočasné péči. Je společenská, přátelská, velmi se fixuje na člověka a její oddanost a věrnost je opravdu obdivuhodná. Nejraději by Vám byla stále nablízku, vždy věrně po Vašem boku. Doma je hodná a nenáročná, venku lehce ovladatelná, nicméně potřebuje pohyb a ideálně by uvítala velkou zahradu. S pejsky v dočasce vychází dobře, hlídá si hračky nebo jídlo, s ostatními cizími se musí seznámit, ale víceméně je snášenlivá. 

"Když jsem se toulala světem, přemýšlela jsem, zda někdy potkám spřízněné lidské duše, které mi dovolí, abych je oddaně milovala. Já jsem totiž věrnost sama a pro svou rodinu bych i dýchala. Na světě jsem asi 3 roky, ale neměla jsem štěstí na lidi. Je mě sice kus, to je fakt, ale celou svou psí bytostí, Vás budu ctít a milovat. Mám za sebou trnitou cestu, ale věřím, že najdu milující rodinu, která mě už nikdy nikomu nedá. Chci být totiž jenom Vaše. "Jasmínka byla nalezena a po delší době umístěna v naší dočasné péči. Nikdo se o ní nepřihlásil, nikomu nechybí. Byla hubená se zjevným starším zraněním oka, které je však stabilizované a nečiní jí žádné problémy, vidí na něj, má jen trvale rozšířenou zornici. Na stejné straně hlavy má i starší šrám se změněnou barvou srsti. Těžko říct, co jí potkalo, podstatné je, že vše je zhojeno a v pořádku. 

Miluje lidi a je zvyklá na malé děti, se kterými je v dočasné péči. Je společenská, přátelská, velmi se fixuje na člověka a její oddanost a věrnost je opravdu obdivuhodná. Nejraději by Vám byla stále nablízku, vždy věrně po Vašem boku. 

Je odčervená, odblešená, čipovaná, kastrovaná, bude doočkovaná, do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy s úhradou adopčního poplatku.

 

Kontakt

602 259 705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací