PAN PAJDA Z TUNISU - ADOPTOVANÝ

6.10.2022 16:47 |  Našli domov |  13.09.2022 |  155x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

1,5 roku

Plemeno

mix

Město, ve kterém se zvíře nachází

Hradištko (Praha - Západ)
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
A je to tady! Nastal den, kdy pro Pana Pajdu hledáme tu nejúžasnější rodinku! Nudíte se? Nepořizujte si medvídka mývala, s kocourem Pajdou, kterého vám představíme v textu níže, je zábava od rána do večera! Pan Pajda je z Tunisu, který do Evropy přiletěl v květnu letošního roku. Jeho příjezd nebyl úplně plánovaný, na Vídeňském letišti přistál v doprovodu krásné černé kočiny Saxany, jenž čekala dlouhých osm měsíců na přesun z Tunisu do Evropy. Již zmíněnou Saxanu, ještě jako nemocné koťátko, zachránila předsedkyně spolku Dočasky De De, z.s., paní Dita Pullmannová, během své zasloužené dovolené v Mahdie. Saxana zůstává v její péči a pro jejího krásného spoluputovníka hledáme vyjímečnou rodinku. Tím plynule přejdeme k panu Pajdovi. Své jméno dostal po nálezu, kdy měl zraněnou levou přední nohu, která je již dlouho zahojená, zcela bez omezení, ale zůstala mu drobná jizva, kde nerostou chlupy.
Pan Pajda je fešák, velmi mladý kocour (odhadujeme cca 1,5 roku starý), kastrovaný, čipovaný, plně očkovaný s Tuniským pasem. Pro nás ve střední Evropě má velmi neobvyklou tělesnou konstituci, pořádný kus kočičáka, velmi osvalený, s abnormální šikovností a silou v předních končetinách (čekám, kdy se naučí používat příbor ). Když byl ještě tuniským tulákem, pravděpodobně prodělal zranění ucha, které se neřešilo a zůstalo mu zdeformované, je to pouze estetická záležitost. V běžném životě mu to nevadí, slyší na výbornou! Pan Pajda je velmi upovídaný, vše okomentuje, o svá kočičí práva si dokáže velmi zřetelně říct. Umí dvě identifikovatelná slova, "mááááma" a "pajdááááá". U všeho aktivně asistuje, občas mám pocit, že v dočasné péči mám minimálně pětkrát totožného kocoura. Jeho laskavá povaha vůči lidem, dětem, i psům je dojemná. Když se během urputného mazlení zapomene, i slina mu sem tam ukápne a malinko chrochtá. Plnými doušky si užívá lidskou společnost, cíleně ji vyhledává. Nemá žádná zdravotní omezení, ochotně se naučil jíst granule, které v Tunisu k dispozici neměl. Miluje venkovní voliéru, kde tráví vetšinu svého času, bez ohledu na počasí. Slunce zbožňuje ze všeho nejvíc. Když prší, rád líže kapky dešťovky. Pokud fouká, velmi hlasitě nadává, že toto by se v Tunisu nestalo. Jeho jediným nešvarem je lehká dominance vůči kočkám, které si snaží podmanit. I proto hledáme klidný domov, kde bude kočičí společník submisivní, nebo žádný. Se psy se snese naprosto skvěle, k dětem je vysloveně vhodný. Podmínkou adopce, je možnost zabezpečeného balkonu nebo ještě lépe venkovní voliéry, kam by mohl mít prakticky neomezený přístup. V uzavřeném bytě, nebude šťastný, bude sedět na okně a dožadovat se vypuštění. Částečným řešením je i chození ven na kšírkách, protože pan Pajda je tak trochu povahou i pes. Bude s vámi s nadšením dělat cokoliv, co bude považovat za zajímavé. Například při skládání prádla rád pomáhá, a to tak, že můžete po chvíli začít znovu. No prostě abyste nevyšli ze cviku. Jedná se o zcela vyjímečného kocoura nejen původem, ale i povahou a dovednostmi.
Pokud můžete panu Pajdovi nabídnout podmínky, aby byl spokojený a zaujal vás, uvítáme nezávaznou návštěvu v jeho dočasné péči v obci Hradištko (obec vedle Štěchovic), kde nyní žije a má k dispozici venkovní voliéru jenž připomíná venkovní obývací pokoj o výměře 36m2. I když je u nás spokojený, a my ho milujeme, uvědomujeme si, že je čas hledat mu domov, kde by nebylo tolik koček, které se často snaží "postavit do latě", což se nepotkává s pochopením ostatních v kočičí skupině. Adopční smlouva a adopční poplatek je samožřejmostí. Oboustraná nezávazná návštěva je podmínkou adopce. Pokud chcete pana Pajdu zažít osobně, a nebo ještě více informací, prosíme volat na tel.: 602323143 přímo jeho dočasné tetě Alžbětě.

Kontakt

602323143
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací