♥ Extramazlivý Mefisto dream Love HLEDÁ SVÉ NEBE ♥ - ADOPTOVANÝ

23.04.2022 15:21 |  Našli domov |  21.04.2022 |  209x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

7 měsíců

Plemeno

kočka domácí

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Hledáte něco božského? Hravou a především extramazlivou duši? Pravého parťáka do života? Pak hledáte právě našeho kocourka, Mefista! Je mi ctí představit tohoto úchvatného, MAZLIVÉHO, hravého a zkrátka dokonalého prince, který právě hledá domov! Mefisto je zářící hvězda, která když skončila bez domova lehce pohasla, ale čeká, až najde nejlepšího majitele, aby mohla opět zářit. Kocourek bude skutečně tou nejjasnější a nejzářivější hvězdou ve vašem životě i domácnosti.
Rád by teplo bytečku a místo v srdci svého pána. Miluje mazlení, hraní si s kočičími kamarády, skotačení se škádlítky nebo chrastícími myškami, ale ze všeho nejvíc miluje mazlení a drbaní. Jedná se opravdu VELMI kontaktního kocourka. Rád si vyhřívá svůj ebenový kožíšek na zasíťovaném balkóně a zbožňuje česání. Jako vděk přede ty nejsladší a nejlíbeznější vrnivé tóny, které člověka skutečně pohladí až na duši.   Mefisto je skutečně rodinný mazel. Je zvyklí spát s člověkem a zahřívat ho v chladných večerech, sedět mu na klíně a vrnět a vrnět. Pro tohoto božana hledáme dokonalý domov. Nehledáme právě Vás a Vy jeho?
V případě zájmu či jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte. Budeme se moc těšit! - cca 7 měsíců - FIV a FeLV negativní - odčervený, odblešený - očkovaný, kastrovaný - čipovaný, registrovaný - nachází se v DO v Praze - podmínkou adopce je podpis adopční smlouvy a adopční poplatek 1500 kč - vhodný pouze do bytu nebo do baráčku se zabezpečeným přístupem ven (voliéra)  

Kontakt

607 604 654
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací