ALEX - ADOPTOVANÝ

22.07.2021 12:40 |  Našli domov |  15.07.2021 |  663x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

10 - 12 měsíců

Plemeno

mix

Město, ve kterém se zvíře nachází

Jesenice u Prahy
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
"Jmenuji se Alex, alias Arťom a jsem 10 - 12 měsíční kocourek, pravděpodobně Ruský modrý kocour. Svým původním páníčkům jsem utíkal, bál jsem se jejich psů a tíhnul jen k samotným lidem a proto teď hledám nový domov, kde budu jako zvířátko sám. Jsem obrovský mazel a drbkací specialista, kdokoli přijde, má mě hned na klíně a musí drbat. Jsem veselé mládě, hravý úžasný kluk, miluju lidi a nemám rád pejsky ani ostatní kočky. Jsem něžný, nebojácný a kontaktní kocourek, hledám milující lidičky, kteří mě budou mít doma a budou se mi věnovat, dopřejí mi pozornost, lásku a hodně mazlení. Jsem zvyklý v bytě a čistotný, nenechte mě dlouho čekat, váš Alex."
Alex, alias Arťom, slyší na obě jména, je nejmazlivejsi uzasny kočičí stvořeni. Kdokoliv z lidi prijde, okamzite ho ma prilepeneho na nohach a vyzaduje si mazleni. Mazleni stale a vsude, na gauci, na zidli, dokonce si pro podrbani vleze i do vany a lezi na vašem brise a drbka se. Porad vrni, porad. Rad cestuje, ale tak aby z přepravky videl ven a mohl pozorovat okolni svet. Nesnasi ale jina zvirata. Psy vubec a ostatní kocky taky ne. Je to veliky solista a veskerou pozornost svych panicku potrebuje pro sebe, pak bude nejstastnejsi. Na wc umi krasne, nikde jinde nic neudela. Nema ale rad silikonovy stelivo, potrebuje klasicky bentonit. Alex je kočičí miláček, který musí být jedináčkem, o to více lásky, vám jako domácí mazlíček dá, je skvělý a nejmazlivější a jistě vám bude dělat jen radost.
ALex Je odblešený, odčervený, čipovaný, kompletně vakcinovaný, kastrovaný. Do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku Návštěva možná po dohodě s Janou na tel : 774 860 467, v dočasné péči v Jesenici u Prahy, info o vás pište na mail : dipu@seznam.cz, nebo tel : 602 259 705.

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací