zrazený MARCUS z Prahy - ADOPTOVANÝ

14.10.2020 06:17 |  Našli domov |  13.11.2019 |  737x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

nar. 2008

Plemeno

kočka evropská

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha

Nejhodnější kocourek Markus je úžasný pohodář! Kliďas, mazlík, v útulku ho všichni milujeme. Jenže právě proto, jaký je by si zasloužil svou rodinu, své lidi, kteří by ho milovali stejně, jako on je. Přitom je na svůj věk v opravdu dobré kondici a dá se předpokládat, že tady ještě bude třeba 8 a možná i 10 let.

Od koťátka se svým páníčkem, kterého velmi miloval. Jenže před dvěma lety se páníček oženil. Nová panička neměla zpočátku nic proti kocourovi svého muže, zejména proto, že byl na oba opravdu moc milý, mazlil se spravedlivě s jedním i s druhým a celkově jim dával najevo, že je bere oba jako svoji rodinu. Jenže bohužel právě v době, kdy manželé čekali první miminko, kocourkovi onemocněla slinivka, což se projevovalo občasným zvracením. Nebylo to v podstatě nic vážného, stačilo pár injekcí antibiotik a na pár měsíců bylo po zvracení. Jenže pak se  miminko narodilo a panička začala být hysterická - kocour zase začal zvracet (asi ze stresu) a ona nakázala manželovi, aby jej okamžitě nechal utratit. Když ale přišel s tímhle požadavkem za veterinářkou, odmítla to udělat, protože Markuse dobře znala věděla, že je opravdu snadná pomoc a k utrácení rozhodně není důvod.

Pán si to ale nechtěl nechat vymluvit a řekl, že domů už ho prostě nevezme. A tak paní doktorka kontaktovala PSOZ a Markus je od té doby v našem útulku Kocour Felix. Na cestu dostal injekci Convenii (což opravdu není drahý lék) a v útulku za dva týdny, co zde je, ani jednou nezvracel. Nyní dostane ještě jednu Convenii, pro jistou a pak bude zase úplně v pohodě. Jenže jeho lidé už ho přesto nechtějí.... Dá mu někdo šanci, aby je dožil ve skutečném domově?

Kontakt

728 193 712
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací