KULÍŠEK z Prahy - ADOPTOVANÝ

12.09.2020 20:33 |  Našli domov |  14.08.2019 |  665x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

5

Plemeno

kočka evropská

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Kulíšek (naroz. 2014) je nádherný statný kocour, klasický mourek. Od koťátka žil se svou paničkou na chalupě a byl šťastný - chytal myšky, lezl po stromech, prostě volný kočičí život. Jeho majitelka však letos chalupu prodala a kocourka nastěhovala do bytu v paneláku. A on začal být velmi nešťastný.

Proto pro něj naléhavě hledáme nový domov, ale nejlépe v domě se zahradou (ale ne jen na ven, aby mohl býti uvnitř v domě) na bezpečném místě, aby mohl žít tak, jak byl zvyklý. Lidi má rád, ale není velký mazel, je to prostě osobnost. K malým dětem se nehodí, bojí se jejich vysokých hlásků, ale jinak by byl milým společníkem do každé rodiny. Je očkovaný a kastrovaný a přesto, že byl rád venku, je zvyklý používat kočičí toaletu. Pokud nenajde domov, skončí bohužel v našem útulku.

Snažil se všemožně své paničce říci, aby jej vzala zpět na chlupu, ale nešlo to. jenže to kocouří přemlouvání mělo podobu skákání na paní a ta má bohužel silnou kožní nemoc a kocouří drápky jí nemoc velmi komplikovaly - každé škrábnutí se léčí týdny. Kulíšek to samozřejmě nemyslel nijak špatně, jen to jinak říci neuměl. Paní ale takto žít nemůže a navíc ke Kulíškovi získala averzi, takže jej už doma nechce.

Kontakt

728 193 712
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací