MRAZÍK – VYPLAŠENÝ KOCOUREK – KOTĚ - ADOPTOVANÝ

6.05.2019 19:44 |  Našli domov |  27.01.2019 |  568x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

5 měsíců

Plemeno

evropská kočka

Město, ve kterém se zvíře nachází

ÚTULEK PRO NALEZENÉ PSY V TÁBOŘE
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
 17. 3. - Mrazík dělá v dočasce krásné pokroky. Skamarádil se rychle s druhým kocourkem i dočasnou paničkou a byť je stále plachý, bojácný a nedůvěřivý, naděje je na světě. Sám si ještě pro pohlazení nepřijde, ale kontaktu už se tolik nebojí a začíná si ho i užívat :-). Snad brzy získá důvěru úplně a bude se cítit dobře. Pak přijde na řadu i kastrace, ale to bude ještě nějaký čas trvat. 14. 3. - Mrazík je v současné době umístěn v dočasné práci v Táboře - není tedy fyzicky v útulku. Slečna Denisa s ním individuálně pracuje, aby se psychicky stabilizoval a snad dal i kompletně zdravotně do pořádku a byla pak větší naděje na jeho adopci. Je tedy stále k adopci!
14. 2. - Jelikož vypadá jako kocourek z pohádky Mrazík, dali jsme mu i takové jméno :).Je to vyplašený mladý kocourek (odrostlé kotě, 5 měsíců), který nejčastěji leží zalezlý v nejzazším rohu boudičky. Že žije jsme z počátku poznali jen z toho, že mizelo krmivo. Už se na nás občas zajde podívat, ale člověka se spíše bojí. Rádi bychom pro něj našli nový/dočasný domov, protože u nás je hodně nešťastný. Potřeboval by někoho šikovného, kdo již s plachou kočičkou umí pracovat. Ukáže mu postupně, že s lidmi je i sranda a nejsme jen zlí a nebezpeční.
26. 1. - Kocourek k nám byl přivezen z Veterinární kliniky Karakal (tam ho donesla na pokraji sil nálezkyně), kde se přes 14 dní léčit se zažívacími problémy, byl hodně slabý, plný parazitů, začervený a s lysinami. Nyní je díky léčbě antibiotiky a antiparazitiky zdravotně téměř stabilizovaný, ale na dietě - dostává granule šetrné k zažívacímu traktu. Bohužel se mu vrací zažívací obtíže i línání srsti, ale to již může být způsobeno stresem z pobytu v útulku, kde aktuálně probíhá rekonstrukce (časté rány a hluk), je nucen do kontaktu s lidmi a všude okolo něj štěkají psi. V klidnějším prostředí by snad měl být Mrazík zcela v pořádku, bez omezeních či následků, ale u nás na tom není psychicky dobře. Až bude zdravotně stabilizovaný, mohl by po kastraci žít volně u domu, kde by mu bylo asi nejlépe, protože zatím opravdu po pozornost lidí nestojí. Bohužel ho však není možné vykastrovat, jelikož je stále slabý, má aktuálně vylínaný bok a nestabilní zažívání. Mrazík by akutně potřeboval klidnější prostředí a nový domov. V případě zájmu o adopci Mrazíka pište na email utulek@tstabror.cz nebo volejte 773 791 322. Domluvíme se na návštěvě. Mrazík není fyzicky v útulku, není tedy možné se na něj zajet podívat bez předchozí domluvy! Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací