Žádný ráj nebude pro mě rájem, pokud mne tam nebudou vítat kočky. 

 
 
 
Kočky Kocouři
Kočičky do 8 měsíců Kocourci do 8 měsíců
Kočky od 8 měsíců Kocouři od 8 měsíců
Týrané a handicapované Týraní a handicapovaní
V přímém ohrožení V přímém ohrožení

♥ Nebeské koťátko Emily hledá domov ♥

26.04.2019 08:07 |  SMAZAT |  29.09.2018 |  1868x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kočka

Věk

5 mesicu

Plemeno

kočka evropská

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Tříbarevná princezna hledá speciální domov!
Rozkošné malé šídlo, které ještě jen objevuje svět. Všechno chce vidět, všechno chce zažít, všeho chce být součástí. Dokonalý zavázeč podnohový. Ráda objevuje všechno nové, odvážně se postaví každé nové výzvě, prozkoumá každý kout v domě, vyleze tam, kam jste si mysleli, že se nedá :) Venku statečně loví motýlky, šplhá po stromech a nahání se v trávě. Miluje lidi, děti, kočičky, psy, se všemi je hned kamarádka. Po zvednutí do náruče se mění na předoucí spokojené klubko, kterému není možné odolat a získá si srdce každého. Ptát se, proč potřebuje tento akční andělík speciální domov? Malinká je totiž speciální, má nefunkční ocásek (ten bude muset časem pryč) a po úrazu neudrží stolici a moč, je inkotninentní. V jejím akčním životě jí to ale vůbec nepřekáží, neuvědomuje si, že je jiná. Potřebuje jen doma nosit plínku, na kterou je perfektně zvyklá a nijak jí neomezuje. 
Hledáme pro ni odvážný a tolerantní domov, osobu, která se nebojí takové výzvy a má dostatečně velké srdce. Ideálně jestli bydlíte v domečku se zabezpečenou zahradou. Malá kočička je připravená jít domů, najdete se spolu?

Kontakt

773554464
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

  • NUDLIČKA - VDĚČNÁ BOJOVNICE

    Kočky od 8 měsíců, Kočka, 5 let

    "Jmenuji se Nudlička a toto jméno mi dala má dočasná teta. Našla jsem se totiž bezejmenná, opuštěná, nikoho jsem nezajímala a nikomu jsem nechyběla. Byla jsem hodně nemocná, ale měla jsem veliké štěstí a nyní se začínám rohlížet po své nové rodince. Teta říká, že jsem kočičí andílek s povahou největšího miláčka pod sluncem. Jsem totiž naprosto dokonalá, milá, hodná, mazlivá a nenáročná kočička. Doma jsem si bezproblémově zvykla a přizpůsobila se běžnému chodu domácnosti. Jsem čistotná, přítulná a mazlivá slečna, jemné a něžné klubíčko, které si okamžitě zamilujete. Lidi mám moc ráda, i když potřebuju neprve trochu času na rozkoukání. Ráda spinkám v postýlce, nebo si ustelu v klidném místečku v pokoji a spokojeně spinkám. Sem tam si začínám i hrát a zkoumat, co se doma dá vše dělat. Jsem vděčná za lásku a pozornost lidí a moc ráda bych našla své doma u milých laskavých páníčků, vaše Nudlička."
  • KARA

    Kočky od 8 měsíců, Kočka, 1-5 rokov

    KARA, mačka, nar. cca jún 2022, dátum prijatia: február 2024, KARU vyhodila na ulicu jej majiteľka po tom ako sa odsťahovala. Akosi zabudla aj na živého tvora, čo mala doma a radšej ho nechala na ulici. Kara sa stále pohybovala okolo svojho domova, kde sa už nevedela dostať. Časom si našla kvôli jedlu cestu aj inde. A tak sa dostala k nám. Veríme, že nebude jedna z mnohých mačičiek, ktoré svoj domov nikdy nenájdu.
  • PACKA - POHLEDNÝ ZRZEČEK

    Kocouři od 8 měsíců, Kocour, 2 roky

    "Jmenuji se Packa a toto jméno mi dala má dočasná teta. Našel jsem se totiž bezejmenný, opuštěný, nikoho jsem nezajímal a nikomu jsem nechyběl. Měl jsem veliké štěstí a nyní se začínám rohlížet po své nové rodince. Teta říká, že jsem kočičí Anděl s povahou nejvetšího miláčka pod sluncem. Jsem totiž naprosto dokonalý, milý, hodný, mazlivý a nenáročný kočičák. Doma jsem si okamžitě zvykl a přizpůsobil se, jsem čistotný, přítulný mazel, jemné a něžné klubíčko, kterého si okamžitě zamilujete. Lidi mám moc rád, rád spinkám v postýlce, nebo si ustelu v klidném místečku v pokoji a spokojeně spinkám. Jsem vděčný za lásku a pozornost lidí a moc rád bych našel své Doma u milých laskavých páníčků, váš Packa."
  • DELICIOUS - ADOPTOVANÝ

    Našli domov, Kocour, 9 měsíců

    Dovolte nám představit mladého kocourka jménem Delicious. Jak už jeho jméno napovídá, jedná se o delikátního fešáka s jemnou povahou. „Deli“, jak ho familierně oslovujeme, se narodil v květnu 2023, se sestrou a maminkou jako maličký prcek putoval do dočasné péče, kde vyrost ve statného (téměř pětikilového) kocoura s krásnou puntíkatou kresbou na těle. Jeho předností je neuvěřitelně krásný a hustý kožíšek. Přestože působí jako obr, je velmi citlivý a empatický. Má rád společnost ostatních koček, je zvyklý na domácnost, kde jsou přítomni i pejskové. Delicious je zcela nekonfliktní a dobře kompatibilní s téměř kýmkoliv v domácnosti. Díky své jemné povaze, mu chvilku trvá, než se úplně otrká. Je to hravý rošťák, který ocení společnost kočičího kamaráda nebo aktivní majitele, kteří se mu budou věnovat s mávátky, nebo třeba z obyčejné papírové krabice vytvoří místo pro hru a odpočinek.
  • SENDI - NĚŽNÁ TŘÍBAREVKA - ADOPTOVANÁ

    Našli domov, Kočka, 3 - 4 měsíce

    ,,Jmenuji se Sendinka a ačkoli mi jsou pouhé tři měsíce, už jsem toho zažila ledacos. Narodila jsem se venku, kde jsem se ještě do nedávna potulovala úplně sama, zmatená, pohublá, zablešená a vyděšená. Dny se zdály být nekonečné, nevěděla jsem, co si počnu, až jednoho dne mé maličké tělíčko sevřely dvě teplé ruce, a i když jsem zpočátku bojovala, věděla jsem, že od této chvíle bude už vše jinak. Hodná teta se mě venku ujala, doma mě vykoupala a poskytla mi teploučké zázemí s dobrým papáním. Od té doby se z nás stává nerozlučná dvojka, ale nová rodinak musí počítat s tím, že první den jim kolem krku nepadnu. Jsem citlivá dušička, stále se lekám hlasitých zvuků, teprve poznávám, jak vše doma funguje, takže potřebuji rodinku empatickou a chápavou, která na mě nebude tlačit a se vším mě postupně seznámí. Jakmile se ale rozkoukám, budu vám spokojeně vrnět na klíně, vymýšlet lumpárny a pokud máte doma další kočičku, tak vězte, že klid už doma nebude. Lítat po bytě a hrát si s kočičím kámošem bych vydržela klidně celý den. No, nuda se mnou rozhodně nebude, to vám můžu zaručit. Tak pokud hledáte parťačku do života, neváhejte napsat mojí tetě, budeme se těšit. Vaše Sendi.“

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací